Solisten concours Sittard.

Slagwerk concours LBT Sittard 20 januari 2013

Afgelopen zondag zijn in Sittard de jaarlijkse solisten concours gehouden district Maastricht. Ondanks het slechte weer (ijzel en sneeuw) was het druk. Als jury fungeerde Dhr. Jos Stoffels, van onze vereniging namen deel; Guy Didden, Niels Goessens, Nick Sijstermans en Camiel Houben, de eerste drie behaalde een mooie eerste prijs, Camiel Houben behaalde eveneens een eerste prijs met promotie naar de 3e afdeling, tevens had hij in zijn afdeling de hoogste scoren en mag hij deelnemen aan de Limburgse Kampioenschappen later dit jaar. De leerlingen werden begeleid door Tim Aerdts, docent slagwerk van onze vereniging.

Allemaal van harte proficiat

27 aug 2019;