In memoiram Harrie Janssen.

Met grote verslagenheid en diep respect voor zijn grote inzet voor en betrokkenheid bij onze vereniging hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze erevoorzitter

HARRIE JANSSEN

Ruim 25 jaar heeft Harrie als voorzitter zijn bestuurlijke kwaliteiten beschikbaar gesteld ten gunste van de Supportersvereniging van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld.

Wij blijven hem altijd dankbaar voor het vele werk dat hij met grote passie en toewijding voor onze vereniging heeft verricht.

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur Supportersvereniging Koninklijke Harmonie van Gronsveld

Bestuur, leden en opleiders Koninklijke Harmonie van Gronsveld