Michel Bergenhuizen

Michel Bergenhuizen volgde zijn eerste muzieklessen bij de Koninklijke Harmonie van Gronsveld, waar hij klarinetles kreeg van Dhr. N.Ramaekers.

Toen hij ging studeren aan het Conservatorium van Maastricht, werd de klarinet verwisseld met de fagot. Hij studeerde af en behaalde diploma's in o.a. fagot, contra-fagot, directie en kamermuziek;

Sinds 1983 is hij als fagottist verbonden aan de Philharmonie Zuidnederland, het voormalig Limburgs Symfonie Orkest. Bij dit orkest trad hij ook regelmatig op als gastdirigent bij o.a de Vastelaovendsconcerten, waarvoor hij talrijke composities arrangeerde.

Tevens is Michel werkzaam als docent fagot bij Kumulus en actief in diverse kamermuziekensembles.

Momenteel is hij dirigent bij de Koninklijke Harmonie van Gronsveld en de Koninklijke Oude Harmonie van Heer.

04 apr 2020;
Concert Harmonie/drumband