Gastenboek van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld.

Ter voorkoming van spam en overige niet gewenste items worden berichten door ons gecontroleerd voor dat deze zichtbaar op de website worden geplaatst.

Voeg een bericht toe

Beste Jos, Bestuur en Leden van de Koninklijke Harmonie,

Vrijdagavond 7 juni 2019 was voor ons koor een onvergetelijke avond. Wij vonden het een GROTE eer om samen met jullie de première te mogen uitvoeren van de “Kuüningsrej”, ter ere van het 400-jarig bestaan van onze schutterij.

Muziek verbroedert en dit was een moment waarop wij die verbroedering tussen onze stemmen en jullie instrumenten tot in de tenen gevoeld hebben!

Bedankt voor dit gezamenlijke muzikale feestje! Het smaakt wat ons betreft naar meer.

Volgend jaar bestaat ons gemengd koor 50 jaar en wij hebben plannen om in ons jubileumjaar ook samen met jullie iets te doen. Het eerste gesprek is hierover reeds gevoerd. Details volgen zeker nog.

Nogmaals: het was een schitterend moment in een geweldige ambiance met fijne mensen!

Merci!

Namens alle leden van het Zangkoor Sint-Martinus Gronsveld,