dinsdag 22 augustus
dinsdag 17 oktober

leerlingenorkest2

Muziekkamp 2012

Het leerlingenorkest bestaat uit leden die na hun solfège-opleiding, hun HAFA-A diploma hebben behaald. Zij leren, onder leiding van een dirigent, om samen muziek te maken en naar elkaars muziek te luisteren teneinde samen een goed collectief proberen te vormen. Het leerlingenorkest neemt soms ook deel aan activiteiten van de vereniging, zoals bij het brengen van serenades, maken van een rondgang door het dorp e.d. Zij spelen dan samen met de leden van het harmonie-orkest. Ook wordt er regelmatig een concert gegeven, soms samen met leerlingenorkesten van andere verenigingen. Na het behalen van hetHAFA-B diploma stromen de leerlingen door naar het harmonie-orkest om daar verder te groeien als muzikant. Het leerlingenorkest repeteert op maandagavond onder leiding van dirigent Jos Kuijpers.

muziekk13 1 20130415 1306069788

Muziekkamp 2013 Overpelt Belgie