Concert Koninklijke Harmonie van Gronsveld

 

Zondag 13 september geeft de Koninklijke Harmonie van Gronsveld een buitenconcert onder het motto:   

V’R ZIÉN D’R NOG!             2016 drumb6 

Het buitenconcert vindt plaats op de straat voor café Groéselt. Wij beginnen om 16.00 uur. Het wordt een vrolijk en luchtig concert met muziekstukken zoals Quinta Sinfonica /Mambo No 5, It’s a Groovy World, Take 44 en Limburg Selection.

 

Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen van het RIVM. Daarom wordt de Stationsstraat vanaf de Broekstraat tot aan de Hogeweg afgesloten zodat op de openbare weg stoelen op 1,5 meter afstand geplaatst kunnen worden. 

De ingang is aan de kant van de Hogeweg, ter hoogte van nummer 27. Dit is de enige ingang. 

U wordt via de entree begeleid naar uw zitplaats. Wij vragen u te blijven zitten. Rondlopen en het verschuiven van stoelen is niet toegestaan. Kom niet naar het concert als u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts heeft. Wij rekenen op uw begrip. 

 

Om dit concert in goede banen te leiden en omdat we maar een beperkt aantal mensen mogen ontvangen, is het noodzakelijk dat u zich van te voren heeft aangemeld.

 

Dit doet u via onderstaand e-mailadres, onder vermelding van uw naam, en telefoonnummer, en het aantal personen waarmee u het concert wilt bezoeken. Wij hanteren daarbij de regel vol=vol, en gaan uit van volgorde van aanmelding.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind. Bij slecht weer gaat dit concert niet door.

 

Wij zien u graag 13 september. Tot dan.                            poster 13 sept