Clubsupport Rabobank

 

Mogen wij rekenen op uw stem voor de Koninklijke Harmonie van Gronsveld?

De Koninklijke Harmonie van Gronsveld doet dit jaar mee aan de Rabo ClubSupport 2020. De Rabobank investeert met Rabo ClubSupport met kennis, netwerk en financiële middelen in lokale clubs en verenigingen.  Door de leden van de Rabobank kan gestemd worden op onze harmonie. Elke stem is geld waard. Met dit geld organiseren wij concerten, investeren we in de opleiding van onze jeugdige muzikanten en organiseren wij creatieve en leerzame activiteiten voor onze leerlingen. 

Hoe kunt u stemmen?
Stemmen kan via de Rabobank website of via de Rabo app. Om te kunnen stemmen moet u een Rabobankrekening hebben of u bent lid van de Rabobank. Een lidmaatschap kost niets. U kunt 5 stemmen uitbrengen, die mag u verdelen onder uw favoriete verenigingen. U mag ook twee verenigingen maximaal 2 stemmen geven. Kijk op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport voor verdere uitleg.
Wij hopen dat wij op uw 2 stemmen mogen rekenen. De stemperiode eindigt 25 oktober. 

Bent u nog géén lid?
Lid worden is heel eenvoudig. Kopieer dan deze link in je browser: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden

Bent u lid of heeft u een bankrekening bij de Rabobank?
Dan kunt u uw stem uitbrengen via de Rabobank-app of door in te loggen op de website van de Rabobank, klik dan op ‘Zelf regelen’, vervolgens klikt u op ‘Mijn Lidmaatschap’ en van daaruit kunt u  klikken op Rabo ClubSupport

Het zou fantastisch zijn als u dit bericht ook doorgeeft aan familie, vrienden en kennissen met de vraag of zij ook willen stemmen op de Koninklijke Harmonie van Gronsveld. 

Alvast hartelijk dank voor uw stem!